Onze diensten

Noordersluis-projecten-flevoland-city-reach-datacenter-2

Voor isolatiediensten in Lelystad, van brandveiligheid tot hemelwaterafvoer

V.O.F. Technisch Isolatiebedrijf Noordersluis uit Lelystad biedt een breed scala aan isolatiediensten aan. Lees hieronder meer over onze werkzaamheden. Neem bij vragen direct contact op. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van advies.

Onze technische isolatiediensten

Technische isolatie is het leveren en aanbrengen van isolatiematerialen ten behoeve van bepaalde installaties. V.O.F. Technisch Isolatiebedrijf Noordersluis levert technische isolatiediensten voor de volgende gevallen:

Brandwerend-afdichten-Noordersluis

Brandwerend afdichten

Het brandwerend afdichten van openingen in een ruimte (zoals kabelgoten en leidingen) met endotherme materialen.

CV-Installaties-Noordersluis

CV-leidingen

V.O.F. Technisch Isolatiebedrijf Noordersluis is zeer ervaren in het isoleren van leidingen en techniekruimtes.

Vuilwater-Installaties-Noordersluis

Vuilwaterinstallaties

V.O.F. Technisch Isolatiebedrijf Noordersluis isoleert installaties voor de afvoer en verwerking van uw afvalwater.

Hemelwaterafvoer-Noordersluis

Hemelwaterafvoeren

Wij zijn de aangewezen partij voor thermische isolatie

Plaatwerk-Noordersluis

Plaatwerk

Wij kunnen plaatwerk snijden, machinaal bewerken en op maat maken met onze plasmasnijder.

KoelInstallaties-Noordersluis

Koelinstallatie

V.O.F. Technisch Isolatiebedrijf Noordersluis zorgt voor het isoleren van koelleidingen en appendages.

Lucht-of-ventilatiekanalen-Noordersluis

Luchtkanalen

Het thermisch, akoestisch en dampdicht isoleren van diverse luchtsystemen voor zowel binnen als buiten.

Duurzaam Samenwerken

Efficiƫnte Communicatie

Vakkundig

Werken bij Technisch isolatiebedrijf Noordersluis

Je hebt op de button ervaring in de bouw gedrukt, dan weet je wat je kunt verwachten.

Je komt ’s morgens op tijd op de zaak of je wordt door een monteur opgehaald en sta je gereed. Het verzorgen van werkkleding nemen wij voor onze rekening. Laat zien dat je wilt en communiceer met je collega’s en/of met kantoor. Dat je iets niet kunt, is geen probleem. Dan kunnen wij je dat immers leren. Zolang jij er maar “open” voor staat om het te leren.

Vind je de werkzaamheden NIET leuk, is het belangrijk om dit direct te melden. Dan kunnen we namelijk als vrienden uiteen gaan. Blijf niet zomaar weg zonder iets van je te laten horen. Hiermee breng je jezelf in de financiƫle problemen en ons in de planningsproblemen.

Je hebt op geen ervaring in de bouw gedrukt, dan gaan we je hieronder kort vertellen wat je gaat ervaren.

Werken in de bouw is een “way of life”. Dat wil zeggen, je maakt lange dagen en het is ook niet altijd mooi weer. Onder het motto ‘Er bestaat geen slecht weer, maar wel slechte werkkleding’, rijden we iedere ochtend weer naar de diverse klussen. Je gaat mee met een isolatiemonteur die je in de eerste maanden de kneepjes van het vak gaat leren. Gaat dat goed en heb je laten zien dat je in het team past, dan kun je van ons isolatiescholing krijgen via de OOl. En eventueel een rijopleiding zodat je zelfstandig de klus op kan. Maar let op, je krijgt niets voor niks in dit leven. Dat betekent dat je ’s avonds bijtijds naar bed zult moeten, anders red je het niet om ’s morgens op tijd op de bouw te zijn. Je hebt een vrije baan, komt door het hele land en staat niet aan de lopende band met een chef die op je vingers staat te kijken. Mensen direct in dienst nemen gebeurt tegenwoordig niet meer. We hebben contact met diverse uitzendbureaus en zij zorgen voor de verloning / sociale afdrachten / pensioen /snipperdagen enzovoorts.

Na een x aantal uren via het uitzendbureau te hebben gewerkt, mag/kun je overstappen naar een vast dienstverband bij Noordersluis. Want dan weten we wat we aan elkaar hebben. Kortom je moet je eerst bewijzen!

Hoogwaardige en duurzame isolatiematerialen

Er bestaan veel verschillende soorten isolatiematerialen, elk met zijn eigen specifieke eigenschappen en voor uiteenlopende doeleinden. Om te garanderen dat de juiste materialen worden gebruikt en dat ze voldoen aan uw wensen, werken wij uitsluitend met hoogwaardige en duurzame isolatiematerialen van gerenommeerde merken.

© 2024 V.O.F. Technisch Isolatiebedrijf Noordersluis | Power Internet - Professionele website | Privacyverklaring | Power For Jobs