lk heb geen bouwervaring

Je hebt op geen ervaring in de bouw gedrukt, dan gaan we je hieronder kort vertellen wat je gaat ervaren.

Werken in de bouw is een “way of life”. Dat wil zeggen, je maakt lange dagen en het is ook niet altijd mooi weer. Onder het motto ‘Er bestaat geen slecht weer, maar wel slechte werkkleding’, rijden we iedere ochtend weer naar de diverse klussen. Je gaat mee met een isolatiemonteur die je in de eerste maanden de kneepjes van het vak gaat leren. Gaat dat goed en heb je laten zien dat je in het team past, dan kun je van ons isolatiescholing krijgen via de OOl. En eventueel een rijopleiding zodat je zelfstandig de klus op kan. Maar let op, je krijgt niets voor niks in dit leven. Dat betekent dat je ’s avonds bijtijds naar bed zult moeten, anders red je het niet om ’s morgens op tijd op de bouw te zijn. Je hebt een vrije baan, komt door het hele land en staat niet aan de lopende band met een chef die op je vingers staat te kijken. Mensen direct in dienst nemen gebeurt tegenwoordig niet meer. We hebben contact met diverse uitzendbureaus en zij zorgen voor de verloning / sociale afdrachten / pensioen /snipperdagen enzovoorts.

Na een x aantal uren via het uitzendbureau te hebben gewerkt, mag/kun je overstappen naar een vast dienstverband bij Noordersluis. Want dan weten we wat we aan elkaar hebben. Kortom je moet je eerst bewijzen!

© 2024 V.O.F. Technisch Isolatiebedrijf Noordersluis | Power Internet - Professionele website | Privacyverklaring | Power For Jobs